Axuste

As opcións seguintes están dispoñíbeis ao seleccionar Índice como tipo de índice.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Inserir - Índice e Índice analítico - Índice, índice analítico ou bibliografía - Tipo (cando o tipo seleccionado for Índice)

Tipo e título

Especifique o tipo e o título do índice.

Tipo

Seleccione otipo de índice que desexa inserir. As opcións dispoñíbeis nestaguía dependen do tipo de índice que seleccionar. Se o cursor está nun índicecando escoller o Inserir - Índices e táboas - Índices e táboas, pode entón editar ese índice.

Título

Introduzaun título para o índice seleccionado.

Protexido contra cambios manuais

Impideque o contido do índice sexan alteradas. cambios manuais que fai aun índice son perdidas cando o índice é actualizado. Se desexa que o cursorpercorrer un área protexida, escolla - LibreOffice Writer - Recursos de formatado, e logo seleccione oCursor en áreas protexidas - caixa de opción Activado.

Crear índice para

Seleccionese desexa crear o índice para o documento ou para o capítulo actual.

Nivel de avaliación

Introduza onúmero da posición niveis de incluír no índice.

Crear a partir de

Utilice esta área para especificar a información que desexa incluír no índice.

Esquema

Creao índice utilizando niveis destacado, é dicir, parágrafos formatados cundos estilos de título predefinidos (posición 1-10) engádense ao índice.

Tamén pode asignar os niveis de esquema na lapela Esquema e numeración da caixa de diálogo Formato - Parágrafo.

Estilos adicionais

Inclúe os estilos de parágrafo que se especifica no diálogo Asignar estilos como entradas de índice. Para seleccionar os estilos de parágrafo que desexe incluír no índice, prema no botón Asignar Estilos (...) á dereita desta caixa.

tip

Pode incluír oos estilos Título de índice de figuras ou Título de bibliografía, así como outros estilos de título relevantes, no índice.

Asignar estilos

Abre a caixa de diálogo Asignar estilos, na que se poden seleccionar que estilos de parágrafo incluír no índice. Escolla o nivel de título axeitado no que se incluirá o estilo no índice.

Marcas de índice

Inclúeas entradas de índice que inseriu escollendo Inserir - Índices etáboas -. Entrada no índice