Información do documento

Os campos Información do documento conteñen información acerca das propiedades do documento, como a data na que o foi creado. Para ver as propiedades dun documento, escolla Ficheiro - Propiedades.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Inserir - Campo - Outros - Información do documento

Icona Nota

Ao exportar e importar un documento en HTML que conteña campos Información do documento, empréganse formatos especiais do LibreOffice.

Tipo

Lista os tipos de campos dispoñíbeis. Para engadir un campo ao documento, prema nun tipo de campo, prema no campo na Seleccionar lista e prema en Inserir Os campos dispoñíbeis son os seguintes:

Tipo

Significado

Modificado

Insire o nome do autor e a data ou a hora en que o documento se gardou por última vez.

Tempo de edición

Insire o tempo gastado na edición dun documento.

Contido

Insire os comentarios tal e como se introduciron na lapela Descrición do diálogo Ficheiro - Propiedades.

Número de revisión

Insire o número da versión do documento.

Creado

Insire o nome do autor e a data ou a hora en que o documento se creou.

Personalizado

Insire o contido das propiedades atopadas na lapela Propiedades personalizadas do diálogo Ficheiro - Propiedades.

Última impresión

Insire o nome do autor e a data ou a hora da última impresión do documento.

Palabras chave

Insire as palabras chave tal e como se introduciron na lapela Descrición do diálogo Ficheiro - Propiedades.

Asunto

Insire o asunto tal e como se introduciu na lapela Descrición do diálogo Ficheiro - Propiedades.

Título

Insire o título tal e como se introduciu na lapela Descrición do diálogo Ficheiro - Propiedades.

Icona Nota

Os campos a seguir só pode ser inserido se o tipo de campo correspondente estiver seleccionado na lista Tipo.

Seleccionar

Lista os campos dispoñíbeis para o tipo de campo seleccionado na lista Tipo. Para inserir un campo, prema no campo e prema en Inserir.

Icona Suxestión

Para inserir rapidamente un campo da lista, manteña premida e prema dúas veces no campo.

Campos

Función

Páxina anterior

Insire no documento o número da páxina anterior.

Página seguinte

Insire no documento o número da páxina seguinte.

Número de páxina

Insire o número da páxina actual.

Na Formato, prema no formato de numeración que desexa utilizar.

Se quere, pode introducir un Desprazamento para o número de páxina aparecerá. Cun valor de Desprazamento de 1, o campo amosa un número que é máis un do que o número da páxina actual, pero só se unha páxina con ese número existe. Na última páxina do documento, este mesmo campo estará baleiro.

Icona Nota

Nos tipos de campo "Creado", "Modificado" e "Última impresión", pódese incluír o nome do autor, a data e a hora da operación correspondente.

Formato

Prema no formato que desexa aplicar ao campo seleccionado, ou prema en «Formatos adicionais» para definir un formato personalizado.

Premendo na "Formatos adicionais ", o Formato de número de diálogo será aberta, onde pode definir un formato personalizado.

Contido fixo

Insire o campo como contido estático, é dicir, non é posíbel actualizar o campo.

Icona Nota

Os campos con contido fixo avalíanse só cando se crea un novo documento a partir dun modelo que contén ese tipo de campo. Por exemplo, un campo de data con contido fixo inserirá a data en que se creou un novo documento a partir do modelo.