Cela

Defina as opci贸ns de impresi贸n do sobre.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Inserir - Sobre - Impresora

Consulte a documentaci贸n da impresora para configurala correctamente para sobres. Dependendo do modelo, pode ser que os sobres precisen de ser introducidos na bandexa de papel ali帽ados 谩 esquerda, 谩 dereita ou centrados, ou co lado que se vai imprimir orientado cara a arriba ou cara a abaixo.

Esquerda horizontal

Alimenta o sobre horizontal a partir do bordo esquerdo da bandexa da impresora.

Centro horizontal

Alimenta o sobre na horizontal do centro da bandexa da impresora.

Dereita horizontal

Alimenta o sobre horizontal a partir do bordo dereito da bandexa da impresora.

Esquerda vertical

Alimenta o sobre vertical a partir do bordo esquerdo da bandexa da impresora.

Centro vertical

Alimenta o sobre vertical desde o centro da bandexa da impresora.

Dereita vertical

Alimenta o sobre vertical a partir do bordo esquerdo da bandexa da impresora.

Imprimir desde arriba

Alimenta o sobre co lado de impresi贸n superior na bandexa da impresora.

Imprimir desde abaixo

Alimenta o sobre co lado de impresi贸n para abaixo na bandexa da impresora.

Mover cara 谩 dereita

Introduza o valor para desprazarse a 谩rea de impresi贸n para a dereita.

Mover cara a abaixo

Introduza o valor para desprazarse a 谩rea de impresi贸n para abaixo.

Impresora actual

Mostra o nome da impresora actual.

Configurar

Abre o di谩logo de configuraci贸n de impresi贸n onde pode definir a configuraci贸n da impresora adicionais, como o formato de papel e a orientaci贸n.