Sobre

Crea un sobre En tres lapelas pode especificar o destinatario e o remitente, a posición e o formato para ambos os dous enderezos, o tamaño do sobre e a súa orientación.

Para acceder a esta orde...

Escolla Inserir - Sobre

Axuste

Introduza os enderezos de destinatario e de rementente para o sobre. Tamén pode inserir campos de enderezo desde unha base de datos, como por exemplo a base de datos de enderezos.

Axuste

Especifica o deseño e a dimensión do sobre.

Cela

Defina as opcións de impresión do sobre.

Novo doc.

Crea un documento novo e insire o sobre.

Inserir

Define a aparencia dos cambios realizados nodocumento.

Restaurar

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.

Para eliminar un sobre dun documento

1. Prema na páxina de sobre para facela a páxina actual.

2. Dereito do rato no campo na liña de estado que mostra "\ Sobre".

Un submenú ábrese amosando algúns estilos de páxina.

3. Escolla a "Default " estilo de páxina dende o submenú.

Isto elimina o"Sobre " formato de páxina especial \.

4. Eliminar os cadros para o emisor eo receptor. Prema no bordo de cada cadro e prema a tecla Supr.