Imprimir diapositivas axustadas ao tamaño do papel

Pode reducir o tamaño dunha diapositiva ao imprimir, para que poida axustarse á páxina impresa.

1. Abra o documento que quere imprimir.

2. In Normal View, choose Slide - Properties, and then click the Page tab.

3. Na área Configuración de deseño, marque a caixa de verificación Axustar o obxecto ao formato do papel.

4. Na área Formato do papel, seleccione un Formato.

5. Prema en Aceptar. A diapositiva redimensiónase para adaptarse á páxina impresa, mais mantendo as posicións relativas dos obxectos da diapositiva.

Precisamos da súa axuda!