Crear fluxogramas

Para crear un fluxograma:

1. Seleccione unha ferramenta da barra Fluxograma na barra Debuxo.

2. Arrastre unha forma na diapositiva.

3. Para engadir m谩is formas, repita estes pasos.

4. Abra a barra de ferramentas Conectores na barra Debuxo e seleccione unha li帽a conectora.

5. Mova o apuntador do rato sobre o bordo dunha forma para que aparezan os puntos de conexi贸n.

6. Prema nun punto de conexi贸n, arrastre ata o punto de conexi贸n doutra forma e solte o rato.

7. Para engadir m谩is conectores, repita estes pasos.

O esquema b谩sico do fluxograma xa est谩 creado.

Para engadir texto 谩s formas do fluxograma:

Adopte un dos procedementos seguintes:

Para engadir unha enchedura de cor a unha forma:

1. Seleccione a forma e escolla Formato - 脕rea.

2. Seleccione Cor e, a seguir, prema nunha cor da lista.

Para engadir zonas activas que chamen a outras diapositivas:

Atrib煤a interacci贸ns a alg煤ns obxectos da diapositiva.

1. Seleccione o obxecto e escolla Presentaci贸n de diapositivas - Interacci贸n.

2. Seleccione unha interacci贸n na caixa de dialogo. Por exemplo, seleccione a opci贸n de pasar 谩 seguinte diapositiva cando o usuario preme no obxecto.