Crear presentaci贸ns personalizadas de diapositivas

Pode crear presentaci贸ns personalizadas de diapositivas para satisfacer as necesidades da s煤a audiencia, usando diapositivas na presentaci贸n actual.

Para crear presentaci贸ns personalizadas de diapositivas:

Caixa de di谩logo Definir presentaci贸n de diapositivas personalizada

1. Escolla Presentaci贸n de diapositivas - Presentaci贸n personalizada de diapositivas.

2. Prema en Nova e introduza un nome para a presentaci贸n de diapositivas na caixa Nome.

3. Under Existing Slides, select the slides to add to your slide show, and click the >> button. Hold down Shift to select a range of consecutive slides, or to select multiple individual slides.

Pode modificar a orde das diapositivas na presentaci贸n personalizada, arrastrando e soltando as diapositivas que hai en Diapositivas seleccionadas.

Para iniciar unha presentaci贸n personalizada de diapositivas:

Caixa de di谩logo Presentaci贸ns de diapositivas personalizadas

1. Escolla Presentaci贸n de diapositivas - Presentaci贸n personalizada de diapositivas.

2. Na lista, seleccione a presentaci贸n desexada.

3. Prema en Iniciar.

tip

Se quere que a presentaci贸n personalizada se inicie despois de premer na icona Presentaci贸n de diapositivas da barra de ferramentas Presentaci贸n, ou ao premer en F5, seleccione Utilizar presentaci贸n personalizada de diapositivas.

Opci贸ns para executar presentaci贸ns de diapositivas

Para iniciar sempre as presentaci贸ns de diapositivas a partir da diapositiva actual:

1. Escolla - LibreOffice Impress - Xeral.

2. Na 谩rea Iniciar presentaci贸n, marque a caixa de verificaci贸n Sempre coa p谩xina actual.

warning

Non seleccione esta opci贸n se quere activar unha presentaci贸n personalizada de diapositivas.

Para ocultar unha diapositiva:

Para agochar a diapositiva actual prema no bot贸n de acci贸n Agochar diapositiva.

1. Escolla Ver - Clasificador de diapositivas e seleccione a(s) diapositiva(s) que quere ocultar.

2. Escolla Presentaci贸n de diapositivas - Mostrar/Ocultar diapositivas.

A diapositiva non se elimina no seu documento.

Para mostrar unha diapositiva oculta:

1. Escolla Ver - Clasificador de diapositivas e seleccione a(s) diapositiva(s) oculta(s) que quere mostrar.

2. Escolla Presentaci贸n de diapositivas - Mostrar/Ocultar diapositivas.