Crear presentacións personalizadas de diapositivas

Pode crear presentacións personalizadas de diapositivas para satisfacer as necesidades da súa audiencia, usando diapositivas na presentación actual.

Para crear presentacións personalizadas de diapositivas:

Caixa de diálogo Definir presentación de diapositivas personalizada

1. Escolla Presentación de diapositivas - Presentación personalizada de diapositivas.

2. Prema en Nova e introduza un nome para a presentación de diapositivas na caixa Nome.

3. Under Existing Slides, select the slides to add to your slide show, and click the >> button. Hold down Shift to select a range of consecutive slides, or to select multiple individual slides.

Pode modificar a orde das diapositivas na presentación personalizada, arrastrando e soltando as diapositivas que hai en Diapositivas seleccionadas.

Para iniciar unha presentación personalizada de diapositivas:

Caixa de diálogo Presentacións de diapositivas personalizadas

1. Escolla Presentación de diapositivas - Presentación personalizada de diapositivas.

2. Na lista, seleccione a presentación desexada.

3. Prema en Iniciar.

tip

Se quere que a presentación personalizada se inicie despois de premer na icona Presentación de diapositivas da barra de ferramentas Presentación, ou ao premer en F5, seleccione Utilizar presentación personalizada de diapositivas.

Opcións para executar presentacións de diapositivas

Para iniciar sempre as presentacións de diapositivas a partir da diapositiva actual:

1. Escolla - LibreOffice Impress - Xeral.

2. Na área Iniciar presentación, marque a caixa de verificación Sempre coa páxina actual.

warning

Non seleccione esta opción se quere activar unha presentación personalizada de diapositivas.

Para ocultar unha diapositiva:

Para agochar a diapositiva actual prema no botón de acción Agochar diapositiva.

1. Escolla Ver - Clasificador de diapositivas e seleccione a(s) diapositiva(s) que quere ocultar.

2. Escolla Presentación de diapositivas - Mostrar/Ocultar diapositivas.

A diapositiva non se elimina no seu documento.

Para mostrar unha diapositiva oculta:

1. Escolla Ver - Clasificador de diapositivas e seleccione a(s) diapositiva(s) oculta(s) que quere mostrar.

2. Escolla Presentación de diapositivas - Mostrar/Ocultar diapositivas.