Formas

Crea unha forma a partir de dous ou máis obxectos seleccionados.

Para acceder a esta orde...

Choose Shape (LibreOffice Draw only)

Seleccione dous ou máis obxectos, abra o menú de contexto e escolla Formas

As formas asumen as propiedades do obxecto situado máis abaixo na orde de amontoamento.

Unir

Engade a área dos obxectos seleccionados á área do obxecto situado máis abaixo na selección. Esta orde é máis apropiada para obxectos sobrepostos.

Subtraer

Subtrae a área dos obxectos seleccionados da área do obxecto situado máis abaixo.

Intersección

Crea unha forma a partir da área en que os obxectos se sobrepoñen.