En contorno

Converte o obxecto seleccionado nun polĂ­gono ou un grupo de polĂ­gonos. Se a conversiĂłn crea un grupo de polĂ­gonos (por exemplo, cando converte un obxecto de texto), entre no grupo premendo en F3 para seleccionar un polĂ­gono individual.

Para acceder a esta orde...

Choose Shape - Convert - To Contour (LibreOffice Draw only)

Abra o menĂș de contexto dun obxecto seleccionado e escolla Converter - En contorno

Despois de converter unha liña ou obxecto de texto en contorno, non serĂĄ posĂ­bel editalo da maneira usual. Nese caso, poderĂĄ editar o contorno como farĂ­a cun polĂ­gono, usando a orde Editar - Puntos para axustar a sĂșa forma.

Precisamos da sĂșa axuda!