Inserir texto

Insire na diapositiva activa texto procedente de ficheiros en formato ASCII, RTF ou HTML.

Para acceder a esta orde...

Escolla Inserir - Ficheiro

Na barra de ferramentas Inserir, prema en

Icona

Ficheiro

O texto inserido utiliza o formatado de texto predefinido na diapositiva activa. Se o desexa, pode arrastrar un marco de texto á diapositiva e despois inserir o texto. O marco de texto esténdese automaticamente cara a abaixo para axustarse ás pasaxes máis longas de texto.

Mostrar lista

Seleccione, na lista, o texto que desexa inserir.

Ligazón

Insire o texto en forma de ligazón. As ligazóns actualízanse automaticamente ao modificar o ficheiro fonte.