Transici贸n gradual

Crea formas e distrib煤eas en incrementos uniformes entre dous obxectos de debuxo.

LibreOffice debuxa unha serie de formas intermedias entre dous obxectos seleccionados e agrupa o resultado.

Para acceder a esta orde...

Choose Shape - Cross-fading (LibreOffice Draw only).

Configuraci贸n

Define as opci贸ns de transici贸n gradual.

Incrementos

Especifique o n煤mero de formas desexadas entre os obxectos seleccionados.

Transici贸n gradual de atributos

Aplica unha transici贸n gradual 谩 li帽a e propiedades de enchedura dos obxectos seleccionados. Por exemplo, se os obxectos seleccionados se encheron de cores diferentes, apl铆case unha transici贸n de cor entre d煤as cores.

Mesma orientaci贸n

Aplica unha transici贸n suave entre os obxectos seleccionados.