Proxy

Os servidores proxy para acceder 谩 internet poden instalarse manualmente segundo as s煤as necesidades.

Para acceder a esta orde...

Choose - Internet - Proxy.

warning

Non 茅 pos铆bel restaurar algunhas opci贸ns unha vez configuradas. Pode refacer os cambios manualmente ou premer en Cancelar e reabrir o di谩logo Opci贸ns.

Configuraci贸n

Define a configuraci贸n para o servidor proxy.

Servidor proxy

Especifica o tipo de definici贸n de proxy.

Ning煤n

Accede 谩 internet sen un servidor proxy. Perm铆telle definir unha conexi贸n directa do computador a un provedor da internet que non utilice un proxy.

Manual

Permite introducir o servidor proxy manualmente. Especifique o servidor proxy de acordo co seu servizo da internet. Solicite ao administrador do sistema os proxys e os portos.

Icona Suxesti贸n

Type server names without the protocol prefix. For example, type www.example.com, not http://www.example.com.

Sistema

En sistemas Windows ou UNIX que usan Gnome, esta opci贸n obriga LibreOffice a utilizar a configuraci贸n do sistema. Para activar esta configuraci贸n 茅 necesario reiniciar LibreOffice.

Http Proxy

Teclee o nome do servidor proxy para HTTP. Teclee o porto no campo da dereita.

Http Proxy

Type the name of the proxy server for HTTPS. Type the port in the right-hand field.

Non hai proxy para

Especifica os nomes dos servidores que non requiren servidor proxy, separados por punto e coma. Tr谩tase, por exemplo, de servidores situados na rede local ou que se utilizan para a transmisi贸n de video e audio.

Pode utilizar marcadores de posici贸n para os nomes de servidor e os dominios. Por exemplo, teclee *.sun.com para dirixirse a todos os servidores do domino sun.com sen proxy.

Type the port for the corresponding proxy server. The maximum value of a port number is fixed at 65535.

warning

Non 茅 pos铆bel restaurar algunhas opci贸ns unha vez configuradas. Pode refacer os cambios manualmente ou premer en Cancelar e reabrir o di谩logo Opci贸ns.