Opci贸ns de impresi贸n

Especifica as opci贸ns de configuraci贸n de impresi贸n.

Para acceder a esta orde...

Escolla - LibreOffice - Imprimir.

Imprimir m谩is r谩pido con datos reducidos

Reducir datos de impresi贸n

Pode reducir a cantidade de datos que se env铆an 谩 impresora. Aumenta as铆 a velocidade de impresi贸n debido ao menor tama帽o dos ficheiros e facil铆tase o traballo das impresoras de pouca memoria, se ben a calidade de impresi贸n pode verse lixeiramente reducida.

Configuraci贸n para

Specifies whether the print settings apply to direct printing or to printing to a file.

Reducir transparencia

Ao marcar este campo, os obxectos transparentes impr铆mense da maneira habitual e os obxectos non transparentes segundo o escollido nos dous bot贸ns de opci贸n seguintes.

Icona Nota

A transparencia non se pode enviar directamente 谩 impresora. As 谩reas do documento nas que a transparencia vai ser vis铆bel deben calcularse sempre como mapas de bits e envialas 谩 impresora. O tama帽o dos datos pode resultar moi grande dependendo do tama帽o dos mapas de bits e da resoluci贸n de impresi贸n.

Automaticamente

Especifica que a transparencia s贸 se imprime se a zona transparente cobre menos dun cuarto da p谩xina enteira.

Sen transparencia

Con esta opci贸n a transparencia nunca se imprime.

Reducir mapa de bits

Specifies that bitmaps are printed with reduced quality. The resolution can only be reduced and not increased.

Impresi贸n de calidade alta/normal

High print quality corresponds to a resolution of 300dpi. Normal print quality corresponds to a resolution of 200dpi.

Resoluci贸n

Specifies the maximum print quality in dpi. The resolution can only be reduced and not increased.

Inclu铆r obxectos transparentes

Se este campo est谩 marcado, a reduci贸n na calidade impresa dos mapas de bits tam茅n se aplica 谩s zonas transparentes dos obxectos.

Reduce gradient

Se este campo est谩 marcado, os gradientes impr铆mense con calidade reducida.

Faixas de gradaci贸n

Specifies the maximum number of gradient stripes for printing.

Cor intermedia

Specifies that gradients are only printed in a single intermediate color.

Converter cores en grises

Specifies that all colors are printed only as grayscale.

Avisos de impresi贸n

Defines which warnings appear before printing begins.

Tama帽o do papel

Marque esta opci贸n se se precisa determinado tama帽o de papel para imprimir o documento. SE o tama帽o de papel empregado no documento non v茅n ofrecido pola impresora que se vaia utilizar, hase recibir unha mensaxe de erro.

Orientaci贸n do papel

Marque esta opci贸n se se precisa determinada orientaci贸n do papel para imprimir o documento. SE o formato de papel empregado no documento non v茅n ofrecido pola impresora que se vaia utilizar, hase recibir unha mensaxe de erro.

Transparencia

Marque esta opci贸n se desexa recibir un aviso sempre que o documento conte帽a obxectos transparentes. Cando imprima un documento deste tipo ha de aparecer un di谩logo no que se pode decidir se imprimir a transparencia.