Soporte para a plataforma Java

LibreOffice permite que a plataforma Java execute aplicativos e compo帽entes baseados na arquitectura JavaBeans.

Para que LibreOffice sexa compat铆bel coa plataforma Java platform, debe instalar o software do Contorno de Execuci贸n de Java 2. Ao instalar LibreOffice, recibiu automaticamente a opci贸n de instalar estes ficheiros se a铆nda non estaban instalados. Tam茅n os pode instalar agora se os necesita.

Para poder exectuar aplicativos Java en LibreOffice 茅 necesario activar a compatibilidade para a plataforma Java.

Icona Nota

Antes de poder utilizar un controlador JDBC, c贸mpre engadir o cami帽o da clase. Escolla - LibreOffice- Avanzado, e prema o bot贸n Ruta da clase. Logo de inserir a informaci贸n da ruta, reinicie LibreOffice.

Icona Nota

As s煤as modificaci贸ns na p谩xina - LibreOffice - Avanzado utilizaranse a铆nda que a M谩quina Virtual de Java (JVM) xa estea iniciada. Despois de calquera modificaci贸n de ClassPath, deber谩 reiniciar LibreOffice. O mesmo ocorre coas modificaci贸ns en - Internet - Proxy. Soamente as modificaci贸ns das caixas "Proxy HTTP" e "Proxy FTP" e os seus portos non precisan o reinicio鈥攁valiaranse cando prema Aceptar.