Aceptar ou rexeitar cambios

dispoñíbel en LibreOffice para documentos de texto e follas de cálculo.

Se está a editar un documento que contén cambios realizados por outras persoas, pode aceptalos ou rexeitalos individualmente ou en conxunto.

1. If you have put multiple copies of the document in circulation, first merge these into one document (see Merging Versions).

2. Open the document and choose Edit - Track Changes - Manage. The Manage Changes dialog appears.

3. Seleccione o cambio no separador Lista. Ese cambio selecciónase e móstrase no documento e pode decidir premendo nun dos botóns.

Se un autor modificou os cambios doutro autor, verá que se organizan xerarquicamente e cun signo máis para despregalos.

Se a lista de cambios é demasiado longa pode ir ao separador Filtro e especificar que só desexa ver os cambios de certos autores, os de datas anteriores, ou que quere restrinxir a lista doutra forma.

O filtro definido mostra os resultados con entradas codificadas en cores. As entradas en negro poden aceptarse ou rexeitarse e cumpren os criterios do filtro. As entradas en azul non cumpren os criterios do filtro, mais conteñen subentradas incluídas por el. As entradas en gris non poden aceptarse nin rexeitarse e tampouco cumpren os criterios do filtro. As entradas en verde si cumpren o filtro, mais non poden aceptarse nin rexeitarse.