Aceptar ou rexeitar cambios

dispo帽铆bel en LibreOffice para documentos de texto e follas de c谩lculo.

Se est谩 a editar un documento que cont茅n cambios realizados por outras persoas, pode aceptalos ou rexeitalos individualmente ou en conxunto.

1. If you have put multiple copies of the document in circulation, first merge these into one document (see Merging Versions).

2. Open the document and choose Edit - Track Changes - Manage. The Manage Changes dialog appears.

3. Seleccione o cambio no separador Lista. Ese cambio selecci贸nase e m贸strase no documento e pode decidir premendo nun dos bot贸ns.

Se un autor modificou os cambios doutro autor, ver谩 que se organizan xerarquicamente e cun signo m谩is para despregalos.

Se a lista de cambios 茅 demasiado longa pode ir ao separador Filtro e especificar que s贸 desexa ver os cambios de certos autores, os de datas anteriores, ou que quere restrinxir a lista doutra forma.

O filtro definido mostra os resultados con entradas codificadas en cores. As entradas en negro poden aceptarse ou rexeitarse e cumpren os criterios do filtro. As entradas en azul non cumpren os criterios do filtro, mais conte帽en subentradas inclu铆das por el. As entradas en gris non poden aceptarse nin rexeitarse e tampouco cumpren os criterios do filtro. As entradas en verde si cumpren o filtro, mais non poden aceptarse nin rexeitarse.