Imprimir m谩is r谩pido con datos reducidos

Pode optar por reducir os datos necesarios para imprimir o documento. Pode definirse unha configuraci贸n diferente para a impresi贸n en impresora e para a impresi贸n en ficheiro.

1. Escolla - LibreOffice - Imprimir.

2. Prema unha das seguintes opci贸ns de configuraci贸n:

Impresora - Para definir as opci贸ns de reduci贸n de datos ao imprimir directamente en impresora

Imprimir nun ficheiro - Para definir as opci贸ns para a reduci贸n de datos ao imprimir nun ficheiro

3. Seleccione calquera combinaci贸n das catro opci贸ns e prema Aceptar.

A partir de agora todos os documentos usar谩n as opci贸ns modificadas.

4. Imprima o documento.

Pode reducir os datos de transparencia, gradaci贸ns ou mapas de bits. En moitas impresoras esta reduci贸n non afecta 谩 calidade, mais o tempo da impresi贸n ac煤rtase sensibelmente e, ao imprimir en ficheiro, o seu tama帽o 茅 moito menor.