Imprimir en branco e negro

Imprimir texto e imaxes en branco e negro

1. Escolla Ficheiro - Imprimir . 脕brese a lapela Xeral da caixa de di谩logo.

2. Prema Propiedades. 脕brese ent贸n a caixa de di谩logo Propiedades da impresora.

3. Seleccione a opci贸n para imprimir en branco e negro. Se desexa obter m谩is informaci贸n consulte o manual de usuario da s煤a impresora.

4. Confirme o di谩logo Propiedades e Prema Imprimir.

O documento imprimirase en branco e negro.

Imprimir en branco e negro en LibreOffice Impress e LibreOffice Draw

1. Choose - LibreOffice Impress or - LibreOffice Draw, as appropriate.

2. A continuaci贸n escolla Imprimir.

3. Seleccione en Calidade ora Escala de grises ora Branco e negro e prema Aceptar.

When either of these options is selected, all presentations or drawings will be printed without color. If you only want to print in black for the current print job, select the option in File - Print - LibreOffice Draw/Impress.

Grayscale converts all colors to a maximum of 256 gradations from black to white. All text will be printed in black. A background set by Format - Page Style - Background will not be printed.

Black & white converts all colors into the two values black and white. All borders around objects are printed black. All text will be printed in black. A background set by Format - Page Style - Background will not be printed.

Imprimir en branco e negro s贸 o texto

En LibreOffice Writer pode imprimir en branco e negro textos formatados con cores, as铆 como especificar se facelo nos vindeiros traballos de impresi贸n ou s贸 no actual.

Imprimir en branco e negro todos os documentos de texto

1. Choose - LibreOffice Writer or - LibreOffice Writer/Web.

2. A continuaci贸n escolla Imprimir.

3. En Contido marque Imprimir en negro e prema Aceptar.

Imprimiranse con texto negro todos os documentos HTML e de texto.

Imprimir con texto branco e negro o documento de texto actual

1. Escolla Ficheiro - Imprimir. A seguir, prema a lapela LibreOffice Writer.

2. Escolla Imprimir o texto en negro e prema Imprimir.