Abrir documentos gardados noutros formatos

Use o seguinte procedemento para abrir documentos gardados noutros formatos:

1. Escolla Ficheiro - Abrir.

2. Seleccione un formato na lista Tipo de ficheiro.

3. Seleccione un nome de ficheiro e prema Abrir.

If you always want the file dialogs to show another format by default, choose - Load/Save - General and select that format as Default file format.

Converter todos os documentos dun cartafol

Abra o asistente, que o guiará durante operación, para copiar e converter todos os documentos de formatos Microsoft Word, Microsoft Excel ou Microsoft PowerPoint en documentos OpenDocument. Pode seleccionar un cartafol de orixe e de destino, especificar se desexa converter documentos e/ou modelos e moito máis.

Precisamos da súa axuda!