Arrastrar e soltar mediante a visualizaci贸n de fonte de datos

Arrastrar e soltar 茅 un forma r谩pida de copiar informaci贸n dunha fonte de datos nun documento de texto ou de folla de c谩lcul, as铆 como de crear formularios baseados nunha fonte de datos.

Copiar datos co rato

Copiar mediante arrastrar e soltar

Para inverter unha acci贸n de arrastar e soltar, posicione o cursor no documento e escolla Editar - Desfacer.

tip

Tam茅n pode copiar desde un documento a unha fonte de datos usando arrastrar e soltar:

tip

Pode arrastrar e soltar unha t谩boa de texto ou un intervalo seleccionado dunha folla de c谩lculo a un dep贸sito de t谩boa no explorador da fonte de datos.

tip

O texto simple pode copiarse dun documento a un campo de datos na visualizaci贸n de fonte de datos usando arrastrar e soltar.

Utilizar datos nun documento de texto

Pode inserir un campo de base de datos nun documento de texto arrastrando un nome de campo desde a cabeceira da columna da visualizaci贸n de fonte de datos ata o documento. Esta opci贸n 茅 especialmente 煤til para dese帽ar cartas modelo. Arrastre os campos desexados - enderezo, formato do enderezo, etc. - ao documento.

Para inserir un rexistro completo, seleccione a cabeceira correspondente e arr谩strea ao documento. Cando solte o bot贸n do rato, aparecer谩 a caixa de di谩logo Inserir columnas da base de datos, onde pode decidir se usar todos os campos da base de datos e se copiar os datos ao documento como texto, t谩boa ou campos. Inseriranse todos os rexistros seleccionados.

Aplicar datos a documentos de t谩boa

Pode inserir un ou m谩is rexistros na folla actual dunha folla de c谩lculo seleccionando as filas da visualizaci贸n de fonte de datos e arrastr谩ndoas e solt谩ndoas na folla de c谩lculo. Os datos ins铆rense onde solte o bot贸n do rato.

Inserir controis en formularios de texto

Ao crear formularios de texto ligados a bases de datos, pode xerar controis arrastrando e soltando desde a visulizaci贸n de fonte de datos.

When you drag a database column into the text document, you insert a field. If you hold down Shift+ while dragging, a text field is inserted, grouped with an appropriate label field. The text field already contains all the database information that you need for the form.