Arrastrar e soltar en documentos de LibreOffice

Existen moitas opci贸ns para mover e copiar obxectos mediante arrastrar e soltar. Pode mover e copiar co rato secci贸ns de texto, obxectos de debuxo, imaxes, controis de formulario, hiperligaz贸ns, intervalos de celas e moitos outros.

Te帽a en conta que o apuntador do rato mostra un signo m谩is ao copiar e unha frecha ao crear unha ligaz贸n ou hiperligaz贸n.

Apuntador do rato

Descrici贸n

Mover datos co rato

Mover

Mover datos co rato

Copiar

Insertar ligaz贸ns co rato

Crear ligaz贸ns

If you press or Shift+ while releasing the mouse button, you can control whether the object is copied, moved, or a link is created.

Icon Drag Mode

Se arrastra obxectos f贸ra do Navegador, pode especificar no submen煤 da icona Modo arrastrar se os desexa copiar ou inserir como ligaz贸ns ou hiperligaz贸ns.

tip

En LibreOffice pode cancelar a operaci贸n arrastrar e soltar en calquera momento se preme na tecla Esc antes de soltar o bot贸n do rato.