Ferramentas adaptadas para persoas con discapacidades en LibreOffice

O LibreOffice admite algunhas ferramentas de tecnoloxía de accesibilidade como ampliadores, lectores de pantalla e teclados na pantalla.

Icona Suxestión

Pode atopar unha lista actualizada de ferramentas de accesibilidade compatíbeis na wiki en https://wiki.documentfoundation.org/Accessibility.

Dispositivos de entrada soportados

LibreOffice permite utilizar dispositivos de entrada alternativos para acceder a todas as funcións de LibreOffice.

- LibreOffice - Ver

- LibreOffice - Cores da aplicación

- LibreOffice - Accesibilidade

Precisamos da súa axuda!