Control ActiveX para mostrar documentos en Internet Explorer

S贸 en Windows, pode ver calquera documento LibreOffice nunha xanela de Internet Explorer de Microsoft. Instale o control ActiveX no programa de instalaci贸n de LibreOffice.

Instalar o control ActiveX

1. Peche LibreOffice e o iniciador r谩pido.

2. Prema no bot贸n Inicio da barra de tarefas Xanela. Escolla Configuraci贸n.

3. Na Configuraci贸n, prema en Aplicaci贸ns.

4. Na lista Aplicaci贸ns e funcionalidades prema en LibreOffice e despois prema en Cambiar.

5. No asistente de instalaci贸n, seleccione Modificar.

6. Abra a entrada Compo帽entes adicionais e localize a entrada Control ActiveX. Abra o submen煤 da icona e seleccione a instalaci贸n da funci贸n.

7. Prema Seguinte e, a seguir, prema Instalar.

Ver documentos de LibreOffice

1. En Internet Explorer, vaia, por exemplo, a unha p谩xina web que conte帽a unha ligaz贸n a un documento de LibreOffice Writer.

2. Prema a ligaz贸n para ver o documento na xanela de Internet Explorer.

Pode premer na ligaz贸n co bot贸n dereito para gardar o ficheiro no disco r铆xido.

Editar doumentos de LibreOffice

O documento de LibreOffice mostra en Internet Explorer un conxunto de iconas s贸 de lectura na barra de ferramentas.

1. Prema a icona Editar ficheiro na barra de ferramentas do documento para abrir unha copia do documento nunha nova xanela de LibreOffice.

2. Editar a copia do documento.