Asistente de tipos de conexión

Cambia o tipo de conexión da base de datos actual.

Para acceder a esta orde...

Na xanela do ficheiro de base de datos, escolla Editar - Base de datos - Tipo de conexión

O asistente de tipos de conexión contén tres páxinas. Non pode transferir a configuración dun tipo de base de datos para outro.

Por exemplo, utilice o asistente para abrir un ficheiro de base de datos que estea nun formato normalmente non recoñecido por unha base de datos instalada.

Tipo de base de datos

Seleccione o tipo de base de datos co cal desexa conectarse.

Propiedades Avanzadas

Especifica opcións da base de datos.

Configuración adicional

Especifica opcións adicionais das fontes de datos.