Seleccionar táboa

Especifica unha táboa da fonte de axenda de enderezos de Mozilla / Netscape 6.x que se usa como axenda de enderezos en LibreOffice.

Para acceder a esta orde...

Address Data Source Wizards - Table selection

As táboas do perfil do primeiro usuario rexístranse en LibreOffice. Ten que especificar unha táboa para o seu uso nos modelos de LibreOffice.

Caixa de lista

Especifica a táboa que vai servir de axenda de enderezos para os modelos de LibreOffice.

Icona Suxestión

Pode modificar posteriormente os modelos e documentos se escolle Editar - Substituír base de datos.