Asistente de elementos de grupo: Selecci贸n de campo predefinido

Determina que se vai seleccionar un campo de opci贸n como predefinido.

A configuraci贸n predefinida ac茅ptase ao abrir o formulario en modo usuario. Esta configuraci贸n determina a propiedade de control Estado predefinido.

Para acceder a esta orde...

No dese帽o de formulario, prema na icona Caixa de grupo da barra de ferramentas
e empregue o rato para crear un marco - Asistentes p谩xina 2.

Desexa seleccionar un campo de opci贸n como predefinido?

Especifica se desexa facer a configuraci贸n predefinida da caixa de opci贸n.

Si, o seguinte:

Especifica que desexa seleccionar como predefinido un campo de opci贸n tras abrir o formulario. Escolla o campo de opci贸n na caixa.

Caixa de lista

Seleccione o campo de opci贸n que desexa que apareza como predefinido ao abrir o formulario.

Non, non seleccionar ning煤n campo en particular

Especifica que non desexa seleccionar ning煤n campo de opci贸n como predefinido.