Asistente de informes

Activa o asistente para a creaci贸n de informes.

Para acceder a esta orde...

Prema en Usar o asistente para crear un informe na xanela do ficheiro de base de datos.

Crear, usar e editar informes de bases de datos

Seleccione as propiedades do informe.

Asistente de informes- Selecci贸n de campo

Especifica tanto a t谩boa ou consulta para a que est谩 a crear o informe como os campos que desexa inclu铆r no mesmo.

Asistente de informes - Etiquetaxe de campos

Especifica como quere etiquetar os campos vostede.

Asistente de informes - Agrupamento

P贸dense agrupar os rexistros dun informe baseado nos valores de un ou m谩is campos. Seleccione os campos que se usar谩n para agrupar o informe resultante. P贸dense agrupar ata catro campos por informe. Se agrupa m谩is de un campo, o LibreOffice ani帽a os grupos segundo o seu nivel.

Asistente de informes - Opci贸ns de ordenaci贸n

Seleccione os campos que vai utilizar para ordenar o informe. Os campos poden ordenarse en catro niveis como m谩ximo, sexa de forma ascendente ou descendente. Os campos agrupados s贸 poden ordenarse dentro de cada grupo.

Asistente de informes- Escoller dese帽o

Escolla o dese帽o de entre os diferentes modelos e estilos, as铆 como a orientaci贸n vertical ou horizontal da p谩xina.

Asistente de informes - Crear informe

P贸dense crear informes din谩micos ou est谩ticos. Os din谩micos mostran os datos actuais e os est谩ticos mostran sempre os mesmos datos que hab铆a no momento da s煤a creaci贸n.

Cancelar

Premendo en Cancelar p茅chase a caixa de di谩logo sen gardar ningunha alteraci贸n.

Volver

Observe a selecci贸n realizada na caixa de di谩logo anterior. Non se alterou a configuraci贸n. Este bot贸n s贸 se poder谩 activar a partir da p谩xina d煤as.

Seguinte

Prema no bot贸n Seguinte e o asistente usa a configuraci贸n do di谩logo actual e contin煤a para o paso seguinte. Se estiver no derradeiro paso, este bot贸n t贸rnase Crear.