Asistente de formularios

Activa o asistente para a creaci贸n de formularios.

Para acceder a esta orde...

Prema en Usar o asistente para crear un formulario na xanela do ficheiro de base de datos.

Seleccione as propiedades do formulario, dando os seguintes pasos:

Asistente de formularios - Selecci贸n de campo

Nesta p谩xina do Asistente de formulario, pode especificar a t谩boa ou consulta para a que desexa crear o formulario e os campos que desexa inclu铆r.

Asistente de formularios - Configuraci贸n de subformularios

Especifique se desexa usar un subformulario e introduza as s煤as propiedades. Os subformularios son formularios inseridos noutros formularios.

Asistente de formularios - Engadir campos de subformulario

Especifique a t谩boa ou consulta que necesita para crear o subformulario, as铆 como os campos que desexa inclu铆r nel.

Asistente de formularios - Obter campos asociados

Se escolleu no paso 2 configurar un subformulario con base na selecci贸n manual dos campos, pode seleccionar os campos asociados nesta p谩xina do asistente.

Asistente de formularios - Dispor controis

Nesta p谩xina do asistente pode seleccionar o dese帽o do formulario creado.

Asistente de formularios - Definir entrada de datos

Especifica o modo de manexo de datos do novo formulario.

Asistente de formularios - Aplicar estilos

Especifica o estilo do formulario.

Asistente de formularios - Definir nome

Especifica o nome do formulario e como continuar.

Volver

Observe a selecci贸n realizada na caixa de di谩logo anterior. Non se alterou a configuraci贸n. Este bot贸n s贸 se poder谩 activar a partir da p谩xina d煤as.

Seguinte

Prema no bot贸n Seguinte e o asistente usa a configuraci贸n do di谩logo actual e contin煤a para o paso seguinte. Se estiver no derradeiro paso, este bot贸n t贸rnase Crear.

Prema para crear formularios sen m谩is preguntas.

Cancelar

Premendo en Cancelar p茅chase a caixa de di谩logo sen gardar ningunha alteraci贸n.