Asistente de axendas

Inicia o asistente para axudalo a crear un modelo de axenda. Pode utilizar a axenda para definir temas de debate de conferencias e reuni贸ns.

Para acceder a esta orde...

Escolla Ficheiro - Asistentes - Convocatoria de reuni贸n.

LibreOffice incl煤e un modelo de axendas de mostra, que pode personalizar coa axuda do asistente segundo as s煤as necesidades. O asistente ofrece m煤ltiplas opci贸ns de dese帽o e a previsualizaci贸n m贸stralle a aparencia provisional da axenda que est谩 a configurar.

No asistente pode modificar en calquera momento as entradas e opci贸ns, as铆 como saltarse unha ou todas as s煤as p谩xinas, en cuxo caso se mant茅n a configuraci贸n actual (ou a predefinida).

Asistente de axenda - Dese帽o de p谩xina

Especifica un dese帽o para a axenda.

Asistente de axenda - Informaci贸n xeral

Especifica a data, hora, nome e localizaci贸n da reuni贸n.

Asistente de Fax - Elementos para inclu铆r

Especifica os t铆tulos que desexa inclu铆r na axenda.

Asistente de axenda - Nomes

Especifica os nomes que se van inclu铆r na axenda.

Asistente de axenda - Elementos da axenda

Especifica os temas que desexa imprimir no modelo de axenda.

Asistente de cartas - Nome e localizaci贸n

Escolla o nome e localizaci贸n para o modelo de axenda.

Volver

Volve 谩 selecci贸n feita na p谩xina anterior. A configuraci贸n actual non se modifica nin elimina. Este bot贸n m贸strase activo a partir da segunda p谩xina.

Seguinte

O asistente garda a configuraci贸n actual e avanza 谩 seguinte p谩xina. Este bot贸n fica inactivo ao chegar 谩 煤ltima p谩xina.

Rematar

O asistente crea un novo modelo de documento segundo as opci贸ns seleccionadas e g谩rdao no disco r铆xido. Cr茅ase un novo documento baseado no modelo, co nome "Sen t铆tulo X" (X corresp贸ndese coa numeraci贸n consecutiva), e m贸strao na 谩rea de traballo.

Cancelar

Premendo en Cancelar p茅chase a caixa de di谩logo sen gardar ningunha alteraci贸n.

Icona Nota

LibreOffice garda a configuraci贸n actual do asistente para o modelo escollido, e, a partir da seguinte activaci贸n do asistente, 煤saa como predefinida.