Suxestións e suxestións adicionais

As suxestións e as suxestións adicionais ofrecen axuda mentres traballa.

Suxestións

As suxestións fornecen os nomes dos botóns da barra de ferramentas. Para mostrar unha suxestión pase o punteiro sobre un botón da barra de ferramentas até que apareza o nome do botón.

Tips are also displayed for some elements in a document, such as chapter names when you scroll through a long document.

Icona Suxestión

As suxestións están activadas sempre.

Suxestións adicionais

As suxestións estendidas fornecen unha descrición breve dos botóns e ordes. Para mostrar unha suxestión estendida, prema Maiús+F1 e apunte para o botón ou orde.

Icona Suxestión

Active ou desactive as suxestións en - LibreOffice - Xeral.