Suxestións e suxestións adicionais

As suxestións e as suxestións adicionais ofrecen axuda mentres traballa.

Suxestións

As suxestións fornecen os nomes dos botóns da barra de ferramentas. Para mostrar unha suxestión, descanse o punteiro sobre un botón da barra de ferramentas até que apareza o nome do botón.

Tamén se mostran suxestións sobre algúns elementos dun documento, como hiperligazóns, campos e entradas de índice.

tip

As suxestións están activadas sempre.

Suxestións adicionais

As Suxestións estendidas fornecen unha descrición breve dos botóns e as ordes. Para mostrar unha suxestión estendida, prema Maiús+F1 e apunte para un botón ou orde.

tip

Active ou desactive as suxestións en - LibreOffice - Xeral.