Xanela da Axuda de LibreOffice

Icona Aviso

O sistema de axuda de todas as versións do software baséase nos mesmos ficheiros fonte. Algunhas das funcións descritas na axuda poden non estar incluídas nesta distribución en particular. Algunhas características específicas dunha distribución poden non ser mencionadas nesta axuda.

A xanela Axuda mostra a p√°xina de axuda seleccionada nese momento.

A barra de ferramentas contén funcións importantes para controlar o sistema de axuda:

Icona

Agocha e mostra o panel de navegación.

Icona

Retorna √° p√°xina anterior.

Icona

Avanza para a p√°xina seguinte.

Icona

Vai para a primeira p√°xina do tema de axuda actual.

Icona

Imprime a p√°xina actual.

Icona

Engade esta p√°xina aos seus marcadores.

Icona de busca

Abre a caixa de di√°logo Atopar nesta p√°xina.

Estas ordes tam√©n poden encontrarse no men√ļ de contexto do documento da Axuda.

P√°xina da Axuda

Pode copiar do visor de axuda para o portapapeis do sistema operativo coas ordes de copiado habituais. Por exemplo:

1. Seleccione o texto que desexa copiar dunha p√°xina da Axuda.

2. Prema en +C.

Para buscar na p√°xina actual:

1. Prema na icona Localizar nesta p√°xina.

√Ābrese a caixa de di√°logo Localizar nesta p√°xina.

Icona Nota

Tamén pode premer na páxina Axuda e premer en +F.

2. Introduza na caixa Buscar o texto que desexa encontrar.

3. Seleccione as opcións de busca que desexa usar.

4. Prema en Localizar.

Para localizar na p√°xina a seguinte ocorrencia do termo buscado, prema de novo en Localizar.

Panel de navegación

O panel de navegaci√≥n da xanela da Axuda cont√©n os separadores Contido, √ćndice, Localizar e Marcadores.

Na caixa de lista situada na parte superior pode seleccionar outros m√≥dulos da Axuda de LibreOffice. Os separadores √ćndice e Localizar tan s√≥ conte√Īen os datos do m√≥dulo de LibreOffice seleccionado.

Contido

Mostra un índice dos principais temas de todos os módulos.

√ćndice

Mostra unha lista de palabras chave do índice para o módulo de LibreOffice seleccionado actualmente.

Localizar

Permítelle levar a cabo unha busca en todo o texto, incluíndo todo o contido da Axuda do módulo de LibreOffice seleccionado.

Marcadores

Contén marcadores definidos polo usuario. Pode editalos, eliminalos ou premer neles para ir ás páxinas correspondentes.

Precisamos da s√ļa axuda!