As referencias da Axuda sobre a configuraci贸n predeterminada do programa nun sistema que est谩 configurado de modo predeterminado. As descrici贸ns de cores, acci贸ns do rato ou outros elementos poden ser diferentes entre o programa e o sistema.

O Sistema de axuda do LibreOffice ofrece acceso r谩pido a informaci贸ns e soporte. Hai varias formas de atopar o que procura no ambiente de axuda: pode buscar unha palabra chave no 脥ndice anal铆tico, realizar unha busca de texto completo en Atopar ou ollar na lista xer谩rquica de Temas.