Contrasinal

Atrib煤e un contrasinal para evitar que os usuarios efect煤en modificaci贸ns non autorizadas.

S贸 debe usar contrasinais que son dif铆ciles de atopar por outras persoas ou programas. O contrasinal debe seguir as seguintes regras:

O contrasinal de apertura debe ser tecleada para abrir o ficheiro.

O contrasinal de permiso debe ser inserido para editar o documento.

Contrasinal

Type a password. A password is case sensitive.

Confirmar

Re-escriba o contrasinal.

Cancelamento de protecci贸n por contrasinal

Para eliminar un contrasinal, abra o documento, a continuaci贸n, salva sen contrasinal.