Comprobar actualizaci贸ns

Comproba se hai actualizaci贸ns dispo帽ibles para a s煤a versi贸n do LibreOffice. Se unha nova versi贸n est谩 dispo帽ible, pode optar por descargar a actualizaci贸n. Tras a descarga, se ten permisos de gravaci贸n para o directorio de instalaci贸n, pode instalar a actualizaci贸n.

Xa que a descarga comeza, ver谩 unha barra de progreso e tres bot贸ns na caixa de di谩logo. Pode deter e retomar a descarga premendo nos bot贸ns de deter e retomar. Prema Cancelar para deter a descarga e borrar o arquivo parcialmente descargado.

Por omisi贸n, as descargas ser谩n gardados no escritorio. Pode cambiar o cartafol no que se descargue o ficheiro descargado en - LibreOffice - Actualizaci贸n Online.

Despois de que a descarga est谩 conclu铆do, pode facer clic en Instalar para iniciar a instalaci贸n da actualizaci贸n. Ve unha caixa de di谩logo de confirmaci贸n, onde pode optar por pechar LibreOffice.

Icona Nota

Segundo alg煤ns sistemas operativos, pode ser obrigado a ir a man para o cartafol de descarga, descompact谩 o arquivo de descarga, e iniciar o programa de instalaci贸n.

Tras a instalaci贸n da actualizaci贸n, pode eliminar o ficheiro de descarga para aforrar espazo.