Comprobar actualizaci贸ns

You can check for updates manually or automatically.

Icona Nota

Comprobar se hai actualizaci贸ns tam茅n pode buscar por actualizaci贸ns de todas as extensi贸ns instaladas.

Escolla Axuda - Comprobar actualizaci贸ns para verificar manualmente.

Pode activar ou desactivar a comprobaci贸n autom谩tica en - LibreOffice - Actualizaci贸n Online.

Vai ver o Comprobar actualizaci贸ns di谩logo con algunha informaci贸n sobre a actualizaci贸n en li帽a de LibreOffice.

1. Activar unha conexi贸n de Internet para %{PRODUCTNAME}.

Se precisa dun servidor proxy, introduza a configuraci贸n do proxy en - Internet - Proxy.

2. Escolla Comprobar actualizaci贸ns para comprobar a dispo帽ibilidade dunha nova versi贸n da s煤a suite de oficina.

Se unha nova versi贸n est谩 dispo帽ible e LibreOffice non foi configurado para descarga autom谩tica, ent贸n podes seleccionar calquera das seguintes acci贸ns:

Se LibreOffice est谩 configurado para descargar os ficheiros automaticamente, a descarga comeza inmediatamente. Unha descarga segue mesmo cando minimizar o di谩logo.

Se descargas autom谩ticos est谩n desactivados, iniciar a descarga manual.

Se ningunha actualizaci贸n se atopou, pode pechar o di谩logo.

Icona Aviso

Debe de dereitos de administrador para actualizar LibreOffice.