Comprobar actualizacións

You can check for updates manually or automatically.

Icona Nota

Comprobar se hai actualizacións tamén pode buscar por actualizacións de todas as extensións instaladas.

Escolla Axuda - Comprobar actualizacións para verificar manualmente.

Pode activar ou desactivar a comprobación automática en - LibreOffice - Actualización Online.

Vai ver o Comprobar actualizacións diálogo con algunha información sobre a actualización en liña de LibreOffice.

1. Activar unha conexión de Internet para %{PRODUCTNAME}.

Se precisa dun servidor proxy, introduza a configuración do proxy en - Internet - Proxy.

2. Escolla Comprobar actualizacións para comprobar a dispoñibilidade dunha nova versión da súa suite de oficina.

Se unha nova versión está dispoñible e LibreOffice non foi configurado para descarga automática, entón podes seleccionar calquera das seguintes accións:

Se LibreOffice está configurado para descargar os ficheiros automaticamente, a descarga comeza inmediatamente. Unha descarga segue mesmo cando minimizar o diálogo.

Se descargas automáticos están desactivados, iniciar a descarga manual.

Se ningunha actualización se atopou, pode pechar o diálogo.

Icona Aviso

Debe de dereitos de administrador para actualizar LibreOffice.