Importación e exportación HTML

Cando exporta un ficheiro a un documento HTML, a descrición e as propiedades do arquivo definidos polo usuario son incluídos como META etiqueta entre as etiquetas HEAD do documento exportado. META tags non aparecen nun navegador web, e son utilizadas para incluír información, como palabras chave para os motores de busca na súa páxina web. Para definir as propiedades do documento actual, escolla Ficheiro - Propiedades , prema no botón Descrición ou User Defined guías e escriba a información que desexa .

As seguintes propiedades convértense en etiquetas META ao exportar un ficheiro como documento HTML:

Propiedade do ficheiro

<TITLE>

Asunto

<META NAME="CLASSIFICATION" CONTENT="Contido do campo">

Palabras chave

<META NAME="KEYWORDS" CONTENT="Contido do campo">

Descrición

<META NAME="DESCRIPTION" CONTENT="Contido do campo">

Campos de información 1...4

<META NAME="Nome do campo de información" CONTENT="Contido do campo">

Icona Nota

Ao importar un documento HTML que contén estas etiquetas META, o contido das mesmas engádese ás caixas de propiedade do ficheiro LibreOffice correspondente.

Icona Suxestión

Palabras clave deben ser separadas por comas. O contrasinal pode conter caracteres de espazo en branco ou punto e coma.

Suxestións para a importación

Ao importar un documento HTML, as seguintes etiquetas META convértense automaticamente en campos de LibreOffice: <META HTTP-EQUIV="REFRESH"...> e <META NAME="..." ...> , onde NAME corresponde a AUTHOR (AUTOR), CREATED (CREADO), CHANGED (MODIFICADO), CHANGEDBY (MODIFICADO POR), DESCRIPTION (DESCRICIÓN), KEYWORDS (PALABRAS CHAVE) ou CLASSIFICATION (CLASIFICACIÓN).

Os scripts, comentarios e etiquetas META situados inmediatamente antes dunha etiqueta TABLE insírense na primeira cela da táboa.

Os scripts e etiquetas META situados na cabeceira dun documento HTML impórtanse e ancóranse ao primeiro parágrafo do documento.

To set the options for importing HTML tags, choose - Load/Save - HTML Compatibility. A known META tag contains either "HTTP-EQUIV" or "NAME", and are imported as LibreOffice comments. The only exception is <META NAME="GENERATOR"...>, which is ignored.

Suxestións para a exportación

Os comentarios e campos de script no inicio do primeiro parágrafo dun documento son exportados á cabeceira dun documento HTML. Se o documento comeza cunha táboa, o primeiro parágrafo da primeira cela da táboa é exportado á cabeceira do documento HTML.