Opci贸ns hangul/hanja

Establecer opci贸ns para o conversi贸n Hangul/Hanja .

Dicionarios definidos polo usuario

Lista todos os dicionarios definidos polo usuario. Marque a caixa de verificaci贸n a car贸n do dicionario que quere usar. Desmarque a caixa de verificaci贸n a car贸n do dicionario que non desexa utilizar.

Novo

Abre a caixa de di谩logo Novo Dicionario, onde pode crear un novo dicionario.

Nome

Introduza un nome para o dicionario. Para mostrar o novo dicionario na caixa dicionarios definidos polo usuario lista, prema en Aceptar .

Editar

Abre o Editar dicionario personalizado , na cal pode editar calquera usuario dicionario -definida.

Eliminar

Excl煤e o dicionario definido polo usuario seleccionado.

Opci贸ns

Especifica outras opci贸ns para todos os dicionarios.

Ignorar palabra en posici贸n posterior

Ignora caracteres de posici贸n ao final de palabras coreanas cando busca un dicionario.

Mostrar entradas usadas recentemente en primeiro lugar

Mostra a suxesti贸n de substituci贸n que seleccionou na 煤ltima vez como a primeira entrada na lista.

Substitu铆r automaticamente todas as entradas 煤nicas

Substit煤e automaticamente palabras que pos煤en s贸 unha substituci贸n de palabras suxeridas.