Transformación

Intro ou editar información de ficheiro para un XML filtrar .

Para acceder a esta orde...

Tools - Macros - XML Filter Settings, then click New or Edit.

DocType

Introduza o DOCTYPE do ficheiro XML.

O identificador público utilízase para detectar o filtro ao abrir un ficheiro sen o especificar.

Explorar

Opens a file selection dialog.

XSLT para exportar

Se este é un filtro de exportación, introduza o nome do ficheiro da folla de estilo XSLT que desexa empregar para a exportación.

XSLT para importar

Se este é un filtro de importación, introduza o nome do ficheiro da folla de estilo XSLT que desexa empregar para importar.

Modelo para importar

Introduza o nome do modelo que quere empregar para importar. No modelo, os estilos son definidos para amosar as etiquetas XML.

O camiño ao directorio que contén o modelo debe ser incluído no - LibreOffice - Camiños . Cando se abre un ficheiro XML cuxo filtro utiliza o modelo, o modelo é aberto por primeira vez. No modelo, pode mapear LibreOffice estilos para mostrar etiquetas XML no documento XML.