Xeral

Introduza ou edite detalles dunha filtro XML .

Para acceder a esta orde...

Tools - Macros - XML Filter Settings, then click New or Edit.

Nome do filtro

Introduza o nome que desexe ver na caixa de lista da caixa de di谩logo Configuraci贸n do filtro XML . Ten que escribir un nome exclusivo.

Aplicativo

Seleccione a aplicaci贸n que quere empregar co filtro.

Nome do tipo de ficheiro

Introduza o nome que quere amosar o Tipo de Ficheiro caixa de di谩logo de ficheiro. Ten que escribir un nome exclusivo . Para filtros de importaci贸n, o nome aparece na Tipo de ficheiro caixa de Abrir di谩logos. Para filtros de exportaci贸n, o nome aparece na Formato de ficheiro caixa de Exportar di谩logos.

Extensi贸n do ficheiro

Introduza a extensi贸n do ficheiro para utilizar cando abrir un ficheiro sen especificar un filtro. LibreOffice usa a extensi贸n do ficheiro para determinar o filtro a usar.