Marcas intelixentes

Cando instalou polo menos unha extensi贸n de marca intelixente, ve a marcas intelixentes p谩xina.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Ferramentas - Correcci贸n autom谩tica - Opci贸ns de correcci贸n autom谩tica.

Uso das etiquetas intelixentes

Texto de etiqueta con marcas intelixentes

Activa Smart Tags para ser avaliado e mostra no seu documento de texto.

Marcas intelixentes instaladas actualmente

Mostra todos instalados intelixentes. Para configurar unha etiqueta intelixente, seleccione o nome da etiqueta intelixente, a continuaci贸n, prema en Propiedades. Non todas as marcas intelixentes poden configurarse.

Propiedades

Para configurar unha etiqueta intelixente, seleccione o nome da etiqueta intelixente, a continuaci贸n, prema en Propiedades. Non todas as marcas intelixentes poden configurarse.