Marcas intelixentes

Cando instalou polo menos unha extensión de marca intelixente, ve a marcas intelixentes páxina.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Ferramentas - Corrección automática - Opcións de corrección automática.

D'oh! You found a bug (text/swriter/guide/smarttags.xhp#smarttags not found).

Texto de etiqueta con marcas intelixentes

Activa Smart Tags para ser avaliado e mostra no seu documento de texto.

Marcas intelixentes instaladas actualmente

Mostra todos instalados intelixentes. Para configurar unha etiqueta intelixente, seleccione o nome da etiqueta intelixente, a continuación, prema en Propiedades. Non todas as marcas intelixentes poden configurarse.

Propiedades

Para configurar unha etiqueta intelixente, seleccione o nome da etiqueta intelixente, a continuación, prema en Propiedades. Non todas as marcas intelixentes poden configurarse.