Fórmula

Define as opcións de aliñamento para o contido da cela actual, ou as células seleccionadas.

Para acceder a esta orde...

Horizontal

Seleccione a opción de aliñamento horizontal que quere aplicar ao contido da cela.

Predefinido

Aliña os números á dereita e o texto á esquerda.

Icona Nota

Se a opción Estándar é o seleccionado, os números serán aliñados á dereita eo texto será xustificada á esquerda.

Esquerda

. Aliñar o contido da cela á esquerda

Icona na barra Formatado:

Icon Align Left

Aliñar á esquerda

Dereita

Aliñar o contido da cela á dereita.

Icona na barra Formatado:

Icon Align Right

Aliñar á dereita

Centro

Horizontal céntrase o contido da cela.

Icona na barra Formatado:

Icon Centered

Xustificado

Aliñar o contido da cela á esquerda e para os bordos da célula dereita.

Icona na barra Formatado:

Icon Justified

Xustificado

Cheo

Repite o contido da cela (números e texto) ata encher toda a súa área visíbel. Este recurso non funciona en textos con quebras de liña.

Distribución

Aliñan contido uniformemente en toda a célula. A diferenza Justified , xustifica a última liña do texto, tamén.

Sangría

Sangra a partir do bordo esquerdo da cela pola cantidade que introduza.

Vertical

Seleccione a opción de aliñamento vertical que desexa aplicar ao contido da cela.

Predefinido

aliñar o contido da cela á parte inferior da cela.

Superior

aliñar o contido da cela á beira superior da cela .

Icona na barra Formatado:

Inferior

Aliñar o contido da cela á beira inferior da cela.

Icona na barra Formatado:

Icon Align Bottom

Aliñar abaixo

Centro

Centros vertical o contido da cela .

Icona na barra Formatado:

Icon Align Center Vertically

Aliñamento vertical centrado

Xustificado

Aliñan-se o contido da cela para o inicio e para os bordos das celas de fondo.

Distribución

O mesmo que Justified , a menos que a orientación do texto é vertical. A continuación, el se comporta do mesmo xeito, que horizontal configuración distribuída, é dicir, a última liña é xustificada, tamén.

Mesma orientación

Define a orientación do texto do contido da cela .

Prema no dial para definir a orientación do texto.

Graos

Enter the rotation angle from 0 to 360 for the text in the selected cell(s).

Bordo de referencia

Especifique o bordo da cela a partir da cal a escribir o texto xirado.

1. Text Extension From Lower Cell Border: Writes the rotated text from the bottom cell edge outwards.

2. Text Extension From Upper Cell Border: Writes the rotated text from the top cell edge outwards.

3. Texto Células Extensión Interior: Escribe o texto rodado só dentro da célula.

Amontoado verticalmente

Aliña o texto verticalmente.

These commands can only be accessed after you enable support for Asian languages in - Languages and Locales - General.

Modo de deseño asiático

Este cadro está dispoñible se o soporte para idiomas asiáticos está activado ea dirección do texto está definida para vertical. aliñar caracteres asiáticos un abaixo do outro na cela seleccionada (s). Se a cela contén máis dunha liña de texto, as liñas son convertidas en columnas que están dispostas da dereita á esquerda texto. Caracteres occidentais no texto convertido son rodados 90 graos á dereita. Caracteres asiáticos non son roldas.

Propiedades

Determinar o fluxo de texto dunha cela.

Axustar texto automaticamente

texto Wraps noutra liña no bordo da cela. O número de liñas depende da largura da cela. Para inserir unha quebra de liña manual, prema + Intro na cela.

Inserir quebras de liña en celas

Guionización activa

Permite a hifenização palabra para rompe automática de texto á seguinte liña.

Reducir para axustarse ao tamaño da cela

Reduce o tamaño aparente da fonte de xeito que o contido da cela para o axuste do ancho de célula corrente. Non pode aplicar este comando a unha cela que contén saltos de liña.