Transparencia

Definir as opci贸ns de transparencia para o recheo que aplicar ao obxecto seleccionado.

Para acceder a esta orde...

Choose Format - Area - Transparency tab (drawing documents).

Choose Format - Object and Shape - Area - Transparency tab (presentation documents).

Choose Format - Chart Wall - Transparency tab (chart documents).

Choose Format - Chart Area - Transparency tab (chart documents).

Choose Format - Chart Floor - Transparency tab (chart documents).

Choose Format - Title - All Titles - Transparency tab (chart documents).

Choose Format - Title - Main Title - Transparency tab (chart documents).

Choose Format - Title - Subtitle - Transparency tab (chart documents).

Choose Format - Title - Title (X Axis) - Transparency tab (chart documents).

Choose Format - Title - Title (Y Axis) - Transparency tab (chart documents).

Choose Format - Title - Title (Z Axis) - Transparency tab (chart documents)

Choose Format - Object Properties - Data Point - Transparency - tab (chart documents).

Choose Format - Object Properties - Data Series - Transparency tab (chart documents).

Choose Format - Paragraph - Transparency tab.

Choose View - Styles - open context menu of an entry and choose New/Edit Style - Transparency tab.

Modo de transparencia

Especifique o tipo de transparencia que desexa aplicar.

Sen transparencia

Desactiva a transparencia da cor. Esta 茅 a configuraci贸n est谩ndar.

Transparencia

Activa a transparencia da cor. Seleccione esta opci贸n e, a continuaci贸n, escriba un n煤mero na caixa, onde 0% 茅 totalmente opaco e 100% 茅 totalmente transparente.

Bot贸n xiratorio de transparencia

Axusta a transparencia da cor de enchido actual. Introduza un n煤mero entre 0% (opaco) e 100% (transparente).

Gradaci贸n

Aplica-se un gradiente de transparencia 谩 cor de recheo actual. Seleccione esta opci贸n e, a continuaci贸n, estableza as propiedades do gradiente.

Tipo

Seleccione o tipo de gradiente de transparencia que desexa aplicar.

Centrar X

Introduza o desprazamento ao gradiente horizontal.

Centrar Y

Introduza o desprazamento vertical para o gradiente.

脕ngulo

Introduza un 谩ngulo de rotaci贸n ao gradiente.

Transition start

Introduza o valor polo cal desexa axustar a 谩rea transparente do gradiente. O valor predeterminado 茅 de 0%.

Valor inicial

Insire un valor de transparencia para o punto de inicio do gradiente, onde 0% 茅 totalmente opaco e 100% 茅 totalmente transparente.

Valor final

Insire un valor de transparencia ao punto final do gradiente, onde 0% 茅 totalmente opaco e 100% 茅 totalmente transparente.

Previsualizaci贸n

Utilice a previsualizaci贸n para ver as modificaci贸ns antes de aplicar o efecto de transparencia 谩 cor da enchedura do obxecto seleccionado.

Restaurar

Restaura os cambios feitos na lapela actual para os que se aplicaban cando se abriu este di谩logo.