Trazado

Definir as propiedades dun patrón de incubación, ou gardar e listas de carga eclosión.

Para acceder a esta orde...

Choose Format - Area - Hatching tab.

Propiedades

Defina ou modifique un patrón de trazado.

Espazamento

Insire a cantidade de espazo que quere ter entre as liñas de hachura.

Ángulo

Introduza o ángulo de rotación para as liñas de hachura, ou prema nunha posición na grella de ángulo.

Tipo de liña

Seleccione o tipo de liñas de hachura que desexa usar.

Cor de liña

Seleccione a cor das liñas de hachura.

Lista de trazados

Lists the available hatching patterns. You can also modify or create your own hatching pattern.

Engadir

Engade un estándar personalizado incubación á lista actual. Especifique as propiedades do seu patrón de eclosión, e, a continuación, prema neste botón.

Modificar

Aplica as propiedades de incubación actuais ao patrón de incubación seleccionados. Se quere, pode gardar o patrón cun nome diferente.

Eliminar

Elimina os elementos seleccionados despois da confirmación.

Previsualizar campo

Mostra unha previsualización da selección actual.