Estilos de liña

Edit or create dashed or dotted line styles.

Para acceder a esta orde...

Choose Format - Line - Line Styles tab.

Propiedades

Estilo de liña

Seleccione o estilo de liña que desexa crear.

Tipo

Seleccione a combinación de trazos e puntos que quere.

Número

Introduza o número de veces que quere que un punto ou un trazo a aparecer nunha secuencia.

Lonxitude

Introduza a lonxitude da liña.

Espazamento

Insire a cantidade de espazo que desexa deixar entre puntos ou trazos.

Fit to line thickness

axusta automaticamente as entradas relativas á lonxitude da liña.

Engadir

Creates a new line style using the current settings. Enter a name for the new line style.

Modificar

Actualiza o estilo de liña seleccionado usando a configuración actual. Para cambiar o nome do estilo de liña seleccionado, introduza un novo nome cando proceda.

Eliminar

Elimina os elementos seleccionados despois da confirmación.

Cargar táboa de estilos de liña

Importa a lista de estilos de liña.

Gardar táboa de estilos de liña

Garda a lista actual de estilos de liña, de modo que pode cargalo de novo máis tarde.

Previsualizar campo

Mostra unha previsualización da selección actual.