Fórmula

Define o aliñamento do parágrafo en relación ás marxes da páxina.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Formato - Parágrafo - Aliñamento.

Choose View - Styles - open context menu of an entry and choose New/Edit Style - Alignment tab.

Options

Defina as opcións de aliñamento do parágrafo.

Esquerda

aliñar o parágrafo á marxe esquerda da páxina. Se o soporte para idiomas asiáticos está activado, esta opción é chamada Esquerda/Top.

Icona na barra Formatado:

Icon Align Left

Aliñar á esquerda

Dereita

aliñar o parágrafo á marxe dereita da páxina. Se o soporte para idiomas asiáticos está activado, esta opción é chamada Dereita/Inferior.

Icona na barra Formatado:

Icon Align Right

Aliñar á dereita

Centrado

Centros de contido do parágrafo na páxina.

Icona na barra Formatado:

Icon Centered

Xustificar

aliñar o parágrafo á esquerda e á marxe dereita da páxina.

Icona na barra Formatado:

Icon Justified

Xustificado

Axustar á grade de texto (se está activa)

Aligns the paragraph to a text grid. To activate the text grid, choose Format - Page Style - Text Grid.

Text-to-text

Alignment

Seleccione unha opción de aliñamento para caracteres de grandes dimensións ou subdimensionados no parágrafo en relación ao resto do texto no parágrafo.

Propiedades

Dirección do texto

Especifique a dirección do texto dun parágrafo que usa o esquema de texto complexo (CTL). Esta función só está dispoñible se o soporte de esquema de texto complexo está activado.

Previsualizar campo

Mostra unha previsualización da selección actual.

Restaurar

Restaura os cambios feitos na lapela actual para os que se aplicaban cando se abriu este diálogo.