Permite definir a posición dunha parada de tabulación nun parágrafo.

Se o desexa, tamén pode usar a regra para definir as posicións de tabulación.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Formato - Parágrafo - Tabuladores.

Choose View - Styles - open context menu of an entry and choose New/Edit Style - Tabs tab.

Prema dúas veces na regra

Posición

Select a tab stop type, enter a new measurement, and then click New. If you want, you can also specify the measurement units to use for the tab (cm for centimeter, or " for inches). Existing tabs to the left of the first tab that you set are removed.

Tipo

Seleccione o tipo de tabulación que quere modificar.

Esquerda

O nome desta tabulación é Esquerda/Top se o soporte a idiomas asiáticos está activado.

aliñar a bordo esquerda do texto á parada de tabulación e estende o texto cara á dereita.

Dereita

Este nome desta tabulación é Dereita/Inferior se o soporte a idiomas asiáticos está activado.

aliñar a bordo dereita do texto á parada de tabulación e estende o texto á esquerda da tabulación.

Centro

aliñar o centro do texto á parada de tabulación.

Decimal

aliñar o punto decimal dun número ao centro da parada de tabulación eo texto á esquerda da guía.

Carácter

Introduza un personaxe que quere que a tabulación decimal para usar como separador decimal.

Carácter de enchedura

Especifique os caracteres que desexa usar como guías á esquerda da tabulación.

Ningún

Insire sen caracteres de recheo, ou elimina existente caracteres de recheo á esquerda da tabulación.

.......

Enche o espazo baleiro á esquerda da parada de tabulación con puntos.

------

Enche o espazo baleiro á esquerda da parada de tabulación con trazos.

______

Debuxa unha liña para encher o espazo baleiro á esquerda da parada de tabulación.

Carácter

Permite que especifique un carácter para encher o espazo baleiro á esquerda da parada de tabulación.

Novo

Engade a tabulación que marcou ao parágrafo actual.

Delete all

Elimina todas as paradas de tabulación que marcou en Posición . Conxuntos esquerda guía para en intervalos regulares como paradas de tabulación estándar.

Eliminar

Elimina os elementos seleccionados sen solicitar unha confirmación.

Restaurar

Restaura os cambios feitos na lapela actual para os que se aplicaban cando se abriu este diálogo.