Permite definir a posici贸n dunha parada de tabulaci贸n nun par谩grafo.

Se o desexa, tam茅n pode usar a regra para definir as posici贸ns de tabulaci贸n.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Formato - Par谩grafo - Tabuladores.

Choose View - Styles - open context menu of an entry and choose New/Edit Style - Tabs tab.

Prema d煤as veces na regra

Posici贸n

Select a tab stop type, enter a new measurement, and then click New. If you want, you can also specify the measurement units to use for the tab (cm for centimeter, or " for inches). Existing tabs to the left of the first tab that you set are removed.

Tipo

Seleccione o tipo de tabulaci贸n que quere modificar.

Esquerda

O nome desta tabulaci贸n 茅 Esquerda/Top se o soporte a idiomas asi谩ticos est谩 activado.

ali帽ar a bordo esquerda do texto 谩 parada de tabulaci贸n e estende o texto cara 谩 dereita.

Dereita

Este nome desta tabulaci贸n 茅 Dereita/Inferior se o soporte a idiomas asi谩ticos est谩 activado.

ali帽ar a bordo dereita do texto 谩 parada de tabulaci贸n e estende o texto 谩 esquerda da tabulaci贸n.

Centro

ali帽ar o centro do texto 谩 parada de tabulaci贸n.

Decimal

ali帽ar o punto decimal dun n煤mero ao centro da parada de tabulaci贸n eo texto 谩 esquerda da gu铆a.

Car谩cter

Introduza un personaxe que quere que a tabulaci贸n decimal para usar como separador decimal.

Car谩cter de enchedura

Especifique os caracteres que desexa usar como gu铆as 谩 esquerda da tabulaci贸n.

Ning煤n

Insire sen caracteres de recheo, ou elimina existente caracteres de recheo 谩 esquerda da tabulaci贸n.

.......

Enche o espazo baleiro 谩 esquerda da parada de tabulaci贸n con puntos.

------

Enche o espazo baleiro 谩 esquerda da parada de tabulaci贸n con trazos.

______

Debuxa unha li帽a para encher o espazo baleiro 谩 esquerda da parada de tabulaci贸n.

Car谩cter

Permite que especifique un car谩cter para encher o espazo baleiro 谩 esquerda da parada de tabulaci贸n.

Novo

Engade a tabulaci贸n que marcou ao par谩grafo actual.

Delete all

Elimina todas as paradas de tabulaci贸n que marcou en Posici贸n . Conxuntos esquerda gu铆a para en intervalos regulares como paradas de tabulaci贸n est谩ndar.

Eliminar

Elimina os elementos seleccionados sen solicitar unha confirmaci贸n.

Restaurar

Restaura os cambios feitos na lapela actual para os que se aplicaban cando se abriu este di谩logo.