Define as opcións para a liña dobre escrita para idiomas asiáticos. Seleccione os caracteres no seu texto, e logo escolla este comando.

Só é posíbel acceder a estas ordes despois de activar a compatibilidade coas linguas asiáticas en - Configuración de idioma - Idiomas.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Formato - Carácter - Deseño asiático

Choose View - Styles - open context menu of an entry and click Modify/New - Asian Layout tab.

Liña dupla

Define opcións de liña dupla para o texto seleccionado.

Escribir en liñas duplas

Permite escribir en liñas duplas na área que seleccionou no documento actual.

Caracteres incluídos

Especifique os caracteres que desexa incluír na área de liña dupla.

Carácter inicial

Seleccione o personaxe para definir o inicio da área de liña dupla. Se quere escoller un personaxe personalizado, seleccione Outros Personaxes .

Carácter final

Seleccione o personaxe para definir o fin da área de liña dupla. Se quere escoller un personaxe personalizado, seleccione Outros Personaxes .

Previsualizar campo

Displays a preview of the current selection.