Li帽a

Define as opci贸ns de contrasinal para o documento actual.

Para acceder a esta orde...

Choose File - Properties - Security tab.

Abrir ficheiro que s贸 permite lectura

Seleccione para permitir que este documento se abra s贸 para lectura.

Icona Nota

Esta opci贸n de compartici贸n de ficheiro protexe o documento contra cambios accidentais. A铆nda 茅 pos铆bel editar unha copia do documento e gardar esa copia co mesmo nome que o orixinal.

Rexistrar os cambios

Select to enable recording changes. This is the same as Edit - Track Changes - Record.

Icona Suxesti贸n

Para protexer o estado de gravaci贸n con un contrasinal, prema en Protexer e introduza un contrasinal. Outros usuarios deste documento pode aplicar as s煤as modificaci贸ns, mais elas non poden desactivar a gravaci贸n modificaci贸n sen saber o contrasinal.

Protexer / Desprotexer

Protexe o cambio de gravaci贸n en estado cunha contrasinal. Se a gravaci贸n cambio 茅 protexido ao documento actual, o bot贸n 茅 nomeado Desprotexer . Prema Desprotexer e introduza o contrasinal correcto para desactivar a protecci贸n.