Área

Contén información de contacto persoal para tarxetas de visita. Esquemas de tarxetas de visita son seleccionados na guía Tarxetas de visita .

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Ficheiro - Novo - Tarxetas de visita - Privado.

Datos persoais

Introduza a información de contacto que desexe incluír na súa tarxeta de visita. Tamén pode modificar ou actualizar estas entradas escollendo - LibreOffice - Datos de usuario.

Nome

Introduza o seu nome.

Apelidos

Introduza o seu apelido.

Iniciais

Introduza as súas iniciais.

Nome 2

Introduza o nome da persoa a quen desexe empregar como segundo contacto.

Apelido 2

Introduza os apelidos da persoa a quen desexe empregar como segundo contacto.

Iniciais 2

Introduza as iniciais da persoa a quen desexe empregar como segundo contacto.

Rúa

Introduza o nome da súa empresa neste campo.

CP

Introduza o seu código postal neste campo.

Cidade

Introduza a cidade na que vive.

País

Introduza o seu país.

Estado

Introduza o estado ou comunidade autónoma.

Título

Introduza o seu título neste campo.

Profesión

Introduza o nome descritivo da súa profesión.

Teléfono

Introduza o seu teléfono particular.

Móbil

Introduza o seu número de móbil.

Fax

Introduza o seu número de fax neste campo.

Páxina principal

Introduza o enderezo da súa páxina web na Internet.

Correo electrónico

Introduza o seu enderezo de correo electrónico. Por exemplo, rosalia.castro@exemplo.gal