脕rea

Cont茅n informaci贸n de contacto persoal para tarxetas de visita. Esquemas de tarxetas de visita son seleccionados na gu铆a Tarxetas de visita .

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Ficheiro - Novo - Tarxetas de visita - Privado.

Datos persoais

Introduza a informaci贸n de contacto que desexe inclu铆r na s煤a tarxeta de visita. Tam茅n pode modificar ou actualizar estas entradas escollendo - LibreOffice - Datos de usuario.

Nome

Introduza o seu nome.

Apelidos

Introduza o seu apelido.

Iniciais

Introduza as s煤as iniciais.

Nome 2

Introduza o nome da persoa a quen desexe empregar como segundo contacto.

Apelido 2

Introduza os apelidos da persoa a quen desexe empregar como segundo contacto.

Iniciais 2

Introduza as iniciais da persoa a quen desexe empregar como segundo contacto.

R煤a

Introduza o nome da s煤a empresa neste campo.

CP

Introduza o seu c贸digo postal neste campo.

Cidade

Introduza a cidade na que vive.

Pa铆s

Introduza o seu pa铆s.

Estado

Introduza o estado ou comunidade aut贸noma.

T铆tulo

Introduza o seu t铆tulo neste campo.

Profesi贸n

Introduza o nome descritivo da s煤a profesi贸n.

Tel茅fono

Introduza o seu tel茅fono particular.

M贸bil

Introduza o seu n煤mero de m贸bil.

Fax

Introduza o seu n煤mero de fax neste campo.

P谩xina principal

Introduza o enderezo da s煤a p谩xina web na Internet.

Correo electr贸nico

Introduza o seu enderezo de correo electr贸nico. Por exemplo, rosalia.castro@exemplo.gal