Tarxetas de visita

DeseƱe e cree as sĆŗas propias tarxetas de visita. Pode escoller de entre un nĆŗmero de formatos de tamaƱo predefinidos ou crear os seus propios.

Para acceder a esta orde...

Escolla Ficheiro - Novo - Tarxetas de visita.

Medio

Seleccione o tamaƱo da tarxeta de visita de entre diversos formatos de tamaƱo predefinidos, ou o formato de tamaƱo que indique na lapela Formato.

LiƱa

Permite definir o aspecto dos seus tarxetas de visita.

Ɓrea

ContĆ©n informaciĆ³n de contacto persoal para tarxetas de visita. Esquemas de tarxetas de visita son seleccionados na guĆ­a Tarxetas de visita .

LiƱa

ContĆ©n informaciĆ³n de contacto para tarxetas de visita que usan un esquema dun 'tarxeta de visita, Work' categorĆ­a. Esquemas de tarxetas de visita son seleccionados na guĆ­a Tarxetas de visita .

Formato

Definir as opciĆ³ns de formato de papel.

OpciĆ³ns

Define opciĆ³ns adicionais para as sĆŗas etiquetas ou tarxetas de visita, incluĆ­ndo as opciĆ³ns de sincronizaciĆ³n de texto e impresora.

Restaurar

Restaura os cambios feitos na lapela actual para os que se aplicaban cando se abriu este diƔlogo.

Precisamos da sĆŗa axuda!