Opci贸ns

Define opci贸ns adicionais para as s煤as etiquetas ou tarxetas de visita, inclu铆ndo as opci贸ns de sincronizaci贸n de texto e impresora.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Ficheiro - Novo - Etiquetas - Opci贸ns.

Escolla a lapela Ficheiro - Novo - Tarxetas de visita - Opci贸ns.

P谩xina completa

Crea unha p谩xina completa de etiquetas ou tarxetas de visita.

Etiqueta 煤nica

Imprime unha 煤nica etiqueta ou tarxeta de visita nunha p谩xina.

Columna

Introduza a columna na que desexe colocar a etiqueta ou tarxeta de visita 煤nica.

Fila

Introduza a fila na que desexe colocar a etiqueta ou tarxeta de visita 煤nicas.

Sincronizar contido

Permite editar unha 煤nica etiqueta ou tarxeta de visita e actualiza o contido das etiquetas ou tarxetas de visita restantes na p谩xina ao premer no bot贸n Sincronizar lapelas.

Sincronizar etiquetas

O bot贸n Sincronizar etiquetas s贸 aparece no documento se tivese seleccionado Sincronizar contido na lapela Opci贸ns ao crear as etiquetas ou tarxetas de visita.

Copia o contido da etiqueta ou tarxeta de visita superior esquerda no resto das etiquetas ou tarxetas de visita da p谩xina.

Impresora

Mostra o nome da impresora actualmente seleccionada.

Configurar

Abre a caixa de di谩logo Configuraci贸n da impresora.